DIS-Norge
 
  English Norsk  

Slekt og Data Drammen

Slekt og DataDrammen er et lokallag av Slekt og Data. Laget ble stiftet den 29.04.2004 i samarbeide mellom Slekt og Data Buskerud og Frivillighetssentralen Danvik-Fjell i Drammen.
Vi dekker Nedre Buskerud med kommunene Drammen, Nedre Eiker, Lier, Hurum og Røyken.
Slekt og Data Drammen har alltid plass for flere medlemmer så dersom du er interessert i å arbeide med slektsgransking, er du velkommen til å kontakte en i styret. Vi hjelper deg gjerne med å komme i gang.
Hvis du er klar til å melde deg inn allerede nå, kan du gjøre det ved å klikke på lenken merket "Innmelding" i den horisontale menyen ovenfor.

Slekt og Data Drammen arbeider for å stimulere til slektsforskning i Nedre Buskerud og å spre kunnskap om dette.

Laget har 296 medlemmer pr 23. november 2015.

Kirkegårder i Nedre Buskerud:

 • Drammen kommune
  • Minnesmerker, Bragernes, Konnerud, Konnerud gml, Nedre Bragernes, Skoger, Skoger gamle, Strømsgodset, Strømsø, Tangen og Åssiden
 • Hurum kommune
  • Filtvet, Holmsbu, Hurum og Kongsdelene
 • Lier kommune
  • Minnesmerker, Frogner, Krigskirkegård-Sylling, Sjåstad, Sylling og Tranby
 • Nedre Eiker kommune
  • Mjøndalen og Nedre Eiker
 • Røyken kommune
  • Røyken, Slemmestad og Åros

Alle våre medlemsmøter er åpne for alle som er interessert i slektsforskning, både medlemmer ikke medlemmer. Det er altså IKKE noen betingelse at man er medlem av Slekt og Data for å kunne delta på møtene våre.

Vi har fast møtelokale og faste møtedager.
Fra og med første arbeidsmøte høsten 2016, onsdag 17.08, holder vi våre møter i LHL Drammen/Lier, Nøsteveien 2, 3413 Lier. Dette er et lokale vi tidligere har benyttet da sammen med BSHL. Møtelokalet ligger i 2. etasje og der er heis.

Registreringsgruppen BuDIS er nå nedlagt. Hvis noen ønsker å registrere kildemateriell så kontakt en i styret.

Fra Januar 2006 har vi avholdt faste møter to ganger i måneden, 1. onsdag i måneden er det temamøte og 3. onsdag i måneden er det arbeidsmøte. 

Vi har eget trådløst nettverk, du tar med din PC. Det er mulig å knytte seg til nettet om du har en PC med innebygget trådløst nettverk. 
arbeidsmøtet hjelper vi deg med å finne aner på nett, og annet slektsrelatert du måtte ha behov for hjelp med. 
temamøtet blir det foredrag over et relavant tema. Tema og foredragsholder kunngjøres i aktivitetskalenderen oppe til høyre. Klikk på aktuell dato for å se detaljene. Dersom du har ønske om at vi skal ta opp et tema som er interessant for deg, så kontakt en i styret om det.

Nå kan du støtte oss med dine Grasrotmidler.
Slekt og Data Drammen er nå registrert i Brønnøysundregistrene og er medlem av Frivillighetsregisteret og er dermed kvalifisert til å motta Grasrotmidler. Vi på støtte fra håper mange av dere. 
Klikk på "Grasrotandelen" i menyen til venstre for flere detaljer.

Klikk på kalenderen oppe til høyre, eller på Aktiviteter i menyen til venstre for å se møteoversikten.